DIY theedoek stempelen

In mijn vorige blogpost schreef ik dat ik al even bezig was geweest met een uitprobeersel voor een cadeautje voor in de Instaswap. Ik gutste een cactus uit linoleum en testte of ik er mee kon stempelen op stof.

Dat lukte en dus ging ik op zoek naar witte stof. Nog best lastig te vinden! Ik vond deze stof uit eindelijk bij IKEA. De prijs is 2,99 per meter. Gisteren maakte ik dan eindelijk een theedoek met cactussen voor mijn swapmaatje!

stempel, cactus, diy, DIY, do it yourself, theedoek

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Ik hoop dat ze hem leuk vindt. Hoe vinden jullie ‘m? 🙂

Liefs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: