Hip hip hooray

Voor mijn verjaardag liet ik een 3D fototaart maken bij HEMA. In plaats van een eigen foto te uploaden, zocht ik op Pinterest naar een zwart-witte afbeelding met verjaardagsquote en plaatste ik die op de taart. Voor de zijkant koos ik het zwart-witte streepjes patroon. (Je kunt ook kiezen voor een witte zijkant met zwarte stipjes, ook erg leuk!)

Hieronder het resultaat! Super gaaf, toch? 🙂

img_0619

img_0622

 

liefs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: