Drie creatieve inpak ideeën

De feestdagen komen er al weer bijna aan en dat betekent: cadeautjes! 🙂

Ik hou er van om cadeautjes leuk in te pakken en ben dan ook gek op deze periode. Ik kan helemaal los gaan met mijn washi tapes, stempels, stickers, etc. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden! In deze blogpost deel ik drie ideeën met jullie.

Vlaggenlijntje
Het vlaggenlijntje maak ik van bakkerstouw en zwarte washi tape. Ik knip een aantal gelijke stukjes tape en vouw deze om het touw heen. Vervolgens knip ik driehoekjes uit de tape, zodat er vlaggetjes ontstaan. Even het vlaggenlijntje om het cadeau wikkelen en klaar!

img_0636

img_0637

Sterretjes
Ik tegenstelling tot bij het vlaggenlijntje wikkel ik bij deze inpakmanier eerst het touw om het cadeautje. De sterretjes maak ik met een pons uit wit papier. Met een lijmstift lijm ik de sterretjes in en plak ik ze op het touw. Je moet wel geduldig zijn en het even goed laten drogen, anders vallen de sterretjes er gelijk weer af. Het is heel simpel, maar ziet er heel feestelijk uit!

img_0642

img_0641img_0640

Label met handlettering 
Door het boek Handlettering doe je zo! van Paperfuel ben ik aan het handletteren geslagen. Het is super leuk om te doen! In het boek vind je allemaal verschillende manieren en voorbeelden om zelf te handletteren. Je kunt letters namaken en/of hier op voortborduren en je eigen draai er aan geven. Van een voorbeeld met ‘thank you’ maakte ik deze versie met ‘for you’ voor op dit cadeautje. Met een sticker en tapeje erbij is het cadeau helemaal af!

img_0638

IMG_0639.JPG

Veel liefs!

 

Advertenties

een reactie

  1. Erg leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: