Bij Manon – Industrieel, stoer en groen

Ik werk op de afdeling Marketingcommunicatie van een kinderopvangorganisatie in Alphen. Mijn collega Manon werkt op de afdeling Facilitair en gaat onder andere over de inrichting van onze kinderdagverblijven en BSO’s. Afgelopen jaar zijn we met het hoofdkantoor verhuisd en heeft ze onze nieuwe werkplek heel gaaf ingericht. Het is dan ook niet gek dat het er bij haar thuis ook super uit ziet… 🙂

Omdat ik naast witte & Scandinavische interieurs, ook industriële en stoere interieurs erg mooi vind, vroeg ik Manon of ik haar huis mocht delen op mijn blog. Dat mocht en hier is dan mijn eerste binnenkijker!

img_1052

img_1051De kast is een echt krinloopgelukje en verfde Manon zelf groen. De radio is uit de nieuwe vintage collectie van Philips.

img_1046

img_1050

De man van Manon is erg handig en maakt veel meubels zelf. Het bureautje en de eetkamertafel zijn bijvoorbeeld door hem gemaakt. Ik vind de breedte van de tafel super gaaf (1,10m). Je ziet ze niet vaak zo!

En hoe mooi is die witte vloer!?

img_1053

De keuken is pas opgeknapt. Met een paar aanpassingen (blad, wasbak, kraan, tegels en een nieuw kleurtje voor de lampen) is er een stoere koffiebar sfeer gecreëerd. Het blad is op maat gemaakt door Wortman Meubelen en de kraan en (zwarte!) wasbak zijn van IKEA.

Hoe vinden jullie het? Houden jullie ook van deze stijl? Je kunt Manon volgen op Instagram onder de naam @manon_sierag.

Liefs!

Advertenties

een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: